Vanne Welho

Apu isojen pyörien irroitukseen

Vanne-Welho soveltuu autonostureiden, pyöräkuormaajien ja dumppereiden, sekä kaivos-, satamakoneiden yleisimpiin vanteiden irroituksiin. Nyt myös uutuutena pienempi Vanne Welho, joka on optimoitu pienemmille renkaille, esim. rekoille.

 

Ajan myötä ruoste saattaa jumittaa vanteen paikoilleen niin lujasti, että irrotus ei normaalimenetelmin onnistu. Monesti näissä tilanteissa vannetta yritetään irrottaa sekä lekalla hakkaamalla, tunkin avulla työntämällä ja jopa kurottajalla kiskomalla.Vanne-Welholla renkaan irroitus onnistuu muutamassa minuutissa nopeasti ja turvallisesti!

 

Vanne-Welhon avulla voi myös merkittävästi helpottaa työkoneiden lukkovanteiden o-renkaiden vaihtoa. Normaalisti rengas on pitänyt irrottaa työkoneesta ja suorittaa o-rengaan vaihto rengaskoneella. Nyt riittää, kun päästää renkaasta ilmat pois ja puristaa Vanne-Welhon avulla lukitusrenkaan sisäänpäin, jolloin o-rengas tulee näkyviin ja se pystytään helposti vaihtamaan. Renkaan täyttövaiheessa laite suojaa samalla asentajaa, estäen lukkorenkaan lähtemisen lentoon.

 

Vanne-Welhoa on saatavana eri kokoisille vanteille ja varustettuna erikokoisilla akselin navan suojilla.

 

Jätä tarjouspyyntö

Copyright Rim Wizard  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia